• fu'a 8

Na suia fo'i Macron i le laumei laumei, fa'a 13 taimi na si'itia ai le su'esu'e, fa'atauga tele a Saina i Europa.

Palanikeke fa'aeletise, fa'avevela eletise ……, afu laumei a Saina ua mu fo'i i Europa!

E tusa ai ma le Red Star News, talu ai nei, na ofuina ai e le Peresetene Farani Macron se ofu mafanafana laumei i se tautalaga vitio, o se suiga i le laei o le suti masani ma se ofutino, na mafua ai se felafolafoaiga vevela.E iai lipoti o le gaioiga a Macron e taʻitaʻia e ala i faʻataʻitaʻiga, e valaʻau ai le toʻatele o tagata Farani ina ia faʻamalosia le mafanafana o le tino, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi i le taumalulu, ma galulue faʻatasi e faʻatautaia le faʻalavelave malosi a Europa.

1

Agavale: Faʻasalalau e le Minisita o le Tamaoaiga Farani Bruno Le Maire se ata i luga o lana faʻasalalauga i le aso 27 o Setema;taumatau: Faʻasalalau e le Peresetene Farani Emmanuel Macron se faʻamalama o lana tautalaga i luga o faʻasalalauga faʻasalalau ia Oketopa 3 I se vitio o lana tautalaga na faʻasalalau ia Oketopa 3, na lafoaʻia ai e Macron lana masani muamua o le ofuina o se ofutino i lalo o lona suti ae fai se ofu mafanafana laumei. i le lanu tutusa ma lona suti, Punch News lipotia ia Setema 27, ina ua fai mai le Minisita o le tamaoaiga o Farani Bruno Le Maire i se faatalanoaga ma le leitio Farani Farani Inter.“E te le toe vaai mai ua ou ofuina se fusiua, (o le a) se ofu mafanafana o le auvaa.E lelei tele le fesoasoani e sefe le malosi ma saofagā i le fa'asaoina o le malosi."Le Maire, o ia lea e lona lua i le palemia i le faasologa o feagaiga mo sui o le malo, sa ia tuuina atu foi se ata o ia o loo ofuina se ofu mafanafana laumei a o galue i lona ofisa i lana social account aloaia ina ua uma le polokalame.

Ua silia ma le sefulu tausaga talu ona galulue le Ltd. i fefa'ataua'iga i fafo, ua lagona e Mr. Luo le "sufu laumei laumei".Na ia taʻua i le au tusitala, talu mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le malosi i Europa, o faʻamatalaga faʻatau atu a le kamupani i Europa e matua mataʻina, o peleue mafiafia ma ofutino laumei na faʻatupulaia vave, "i le 30 aso talu ai, o le suʻesuʻeina o le suʻega laumei laumei na siitia i le 13 taimi".

Ua fa'atau atu afu laumei a Saina i Europa
E tusa ai ma le Red Star News, ina ia faʻaalu lelei le taumalulu i le siosiomaga o le malosi o le malosi, o le toʻatele o tagata Europa ua masani i le faʻavevelaina e tatau ona amata faʻatau nisi mea e faʻamafanafana ai.O lenei tulaga ua mafua ai le faʻateleina o le faʻatau atu o palanikeke eletise ma ulo na gaosia i Saina i Europa i taimi talu ai nei, ae o laumei laumei ua avea ma mea lauiloa ona o Macron.

Na fa’afeso’ota’i e le tusitala le ali’i o Luo, le ali’i o lo’o pulea le Xiamen Juze Import & Export Co., Ltd, o lana kamupani lea ua silia i le sefulu tausaga o galulue i le pisinisi e auina atu i fafo o ofu mai atunuu o Europa.

Na taua e Mr. Luo i le au tusitala e faapea, talu mai le faaletonu o le malosi i Europa, o faamaumauga o le faatauina atu o le kamupani i le maketi i Europa e matua mataina, faatasi ai ma le okaina o peleue mafiafia ma ofuvae laumei ua faatupulaia vave, ma o le faatauina atu i atunuu Europa e matua mafolafola, faatasi ai ma le faateleina o le tupe maua. o fa'atonuga mai le itu B (tagata fa'apipi'i fa'apitoa) ma le aga'i i luga i le fa'atauina o le itu C (tagata ta'ito'atasi, tagata fa'atau) oloa mafanafana.I totonu o le 30 aso talu ai na o ia, o le suʻesuʻeina o le suʻega o laumei laumei pa'ū i totonu o le faleoloa i luga ole laiga a le kamupani ua faʻa 13 taimi.

"E i ai aʻu uo i Guangdong o loʻo faia fefaʻatauaiga i fafo, auina atu i fafo palanikeke eletise, ulo eletise ma isi mea faʻamafanafana i Europa.Ona o le faaletonu o le tau o lenei tausaga ma le malosi o le malosi, na latou vavalo ai i le amataga o lenei faʻatauga ma amata sauniuni talu mai Aperila, ma galulue ovataimi gaosiga toetoe lava o aso uma ia Me ma Iuni.Na ia faaopoopo mai.Ae ui i lea, na faʻamasinoina e Mr. Luo o lenei galu o le faʻateleina o faʻatauga e ono vave mou atu, "a uma, o le taumalulu e naʻo le lua pe tolu masina, ma o nisi o atunuu Europa ua sauni e amata se fuafuaga e faʻafetaui ai le faʻalavelave."

Talu ai ona o le pisinisi o fefaʻatauaʻiga i fafo ua matua aʻafia i tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo, o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi fou o le pale fou o le a le masalomia le i ai o se aafiaga tele i pisinisi a Saina i fafo.Fai mai Mr. Luo, “Na toe faaauau le gaosiga o le kamupani i le afa lona lua o le 2020, ae o le faamai mai fafo na amata ona ogaoga ma ua le mafai ona auina atu a tatou oloa.Ma ua siisiitia le tau o uta i luga o le sami, faatasi ai ma se tamai container i le Iunaite Setete ua siitia saʻo mai le sili atu i le $4,000 i le $20,000.”Ae mai le afa lona lua o le 2021, o pisinisi i luga ole laiga i Europa ma le Iunaite Setete na amata ona atinaʻe lelei, ma o fefaʻatauaʻiga i fafo i le saunia o lavalava na vaʻaia le faʻatupulaia o le pa, ma le pisinisi a lana kamupani i le C-itu e pei o Amazon na pa.

Fai mai Mr. Luo, e masani lava ona ia mautinoa i pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo a Saina ona "ua talitonu o ia e leai se mea e suitulaga i le Made in China i le lalolagi atoa.Na ia taʻu atu i le au tusitala o le auai atu o Saina i le Faalapotopotoga o Fefaʻatauaʻiga a le Lalolagi (WTO) e oʻo mai i le taimi nei, o le faiga atoa o fefaʻatauaʻiga mai fafo ma le gaosiga o faiga ua atiaʻe i se "atoatoa", o le faʻaitulagi o oloa, faʻavasegaina o oloa faʻatau oloa ua matua atinaʻe, ma punaoa o oloa. ua vaevaeina i matua lelei, pe afai o le lalolagi o loʻo i ai manaoga faʻatau, o le a le mou atu le pisinisi fefaʻatauaʻiga i fafo.


Taimi meli: Tes-02-2022