на Предности - Dongguan Chuangyu Knitting Co., Ltd.
  • банер 8

Предности

Заштита на животната средина1

Заштита на животната средина

Ние користиме предива од природни влакна за намалување на загадувањето на животната средина

Опрема

Опрема

Нашата фабрика се состои од 120 најсовремени машини за плетење Shima Seiki од Јапонија и Стол Германија со можности за мерач 3, 5, 7, 10, 12, 14, 16 и 18.

Бесплатен дизајн Бесплатни примероци4

Бесплатен дизајн Бесплатни примероци

3-7 дена за примерок

Брз одговор

Брз одговор

Одговорете брзо на вашиот дизајн и поддржете го прилагодувањето на различни плетени алишта.

Сертификат

Сертификат

Сертифицирани од BSCI, посветени на строга контрола на квалитетот и внимателна услуга за клиентите, нашите искусни членови на персоналот се секогаш достапни за да ги задоволат вашите барања и да обезбедат целосно задоволство на клиентите.