Avantazhet - Dongguan Chuangyu Knitting Co., Ltd.
  • flamuri 8

Përparësitë

Mbrojtja e Mjedisit1

Mbrojtjen e mjedisit

Ne përdorim fije me fije natyrale për të reduktuar ndotjen e mjedisit

Pajisjet

Pajisjet

Fabrika jonë e pajisur përbëhet nga 120 makineri thurjeje më të avancuara Shima Seiki japoneze dhe stoll Gjermani me kapacitete matës 3, 5, 7, 10, 12, 14, 16 dhe 18.

Modele Falas të Dizajnit Falas4

Modele Falas të Dizajnit

3-7 ditë për mostër

Përgjigje të shpejtë

Përgjigje të shpejtë

Përgjigjuni shpejt dizajnit tuaj dhe mbështesni personalizimin e rrobave të ndryshme të thurura.

Certifikata

Certifikata

Të çertifikuar nga BSCI, të përkushtuar ndaj kontrollit të rreptë të cilësisë dhe shërbimit të kujdesshëm ndaj klientit, anëtarët tanë me përvojë janë gjithmonë në dispozicion për të përmbushur kërkesat tuaja dhe për të siguruar kënaqësinë e plotë të klientit.