Проширените услуги вклучуваат производство на божиќни џемпери, џемпери за кучиња и други производи за начин на живот.

за
US

CY Knitwear е основана во 2011 година во Кина од 3 партнери врз основа на повеќе од 20 години искуство во работењето на нивниот успешен дизајн и производство на трикотажа.Сертифицирани од BSCI, посветени на строга контрола на квалитетот и внимателна услуга за клиентите, нашите искусни членови на персоналот се секогаш достапни за да ги задоволат вашите барања и да обезбедат целосно задоволство на клиентите.Имаме широка колекција на класични безвременски стилови кои ги продаваме во Европа. а нашите искусни дизајнерски и технички тимови се способни да произведат секаков вид на нарачани плетени дизајни со леснотија.Ве молиме контактирајте со нас (наgordon@cy-knitting.cn) за копија од нашиот каталог и брошура.

вести и информации

news_img

Цените на памучното предиво дополнително се зголемуваат во северна Индија, текстилните фабрики го зголемуваат производството

Странските вести на 16 февруари, памучното предиво од северна Индија продолжи позитивно да тече во четвртокот, при што цените на памучното предиво во Делхи и Лудијана се зголемија за 3-5 рупии за килограм.Некои текстилни фабрики продадоа доволно нарачки за да траат до крајот на март.Памучните вртења го зголемија производството на предиво за да ја исполнат експлоатацијата...

Погледнете детали
news_img

Модерен дневник|Од рибари до аристократи, оние работи за џемперите

Нема ни трага кој го направил првиот џемпер во историјата.Првично, главната публика на џемперот беше фокусирана на специфични професии, а неговата топлина и водоотпорна природа го направија практична облека за рибарите или морнарицата, но од 1920-тите па наваму, џемперот стана тесно поврзан...

Погледнете детали
news_img

Фестивалот на џемперите во Даланг во 2022 година дојде до успешен заклучок

На 3 јануари 2023 година, фестивалот на џемперите во Даланг заврши успешно.Од 28 декември 2022 година до 3 јануари 2023 година успешно се одржа фестивалот на џемперите во Даланг.Волен трговски центар, Глобал Трејд Плаза речиси 100 штандови, повеќе од 2000 продавници со брендови, фабрички продавници, дизајнерски студија со ...

Погледнете детали