• fu'a 8

Fa'asologa o Su'ega mo le 2024

I le lalolagi faʻataʻitaʻiga, o aga e oʻo mai ma alu, ae tasi le mea e tumau pea: o le lauiloa o afu.A o tatou vaʻavaʻai atu i le 2024, o loʻo aliaʻe mai le tele o faiga faʻafiafia i le malo o ofu lalaga.

Muamua ma le sili, o le fa'atumauina o lo'o fa'atulagaina e avea ma fa'amuamua taua i le alamanuia 'ofu.Faatasi ai ma le faʻalauteleina o faʻamatalaga e uiga i mataupu tau le siosiomaga, o loʻo manaʻomia e tagata faʻatau le tele o filifiliga faʻalelei.I le tali atu, o lo'o tu'ufa'atasia e le au fa'ata'ita'i mea fa'apitoa e pei o le cotton organic, alava toe fa'aaogaina, ma e o'o lava i ie fou e mafai ona fa'aleagaina i totonu oa latou ofu mafanafana.Fa'amoemoe e va'ai i le si'itia o mamanu fa'atatau ma le fa'aola, e atagia mai ai le fa'atupula'ia o le ta'utinoga i faiga fa'atatau.

O le 2024 o le a molimauina foi le toe faʻafouina o ofu mafanafana toe faʻafouina.Sitaili tuai, e pei o mamanu lalaga uaea chunky, Fair Isle mamanu, ma argyle lomitusi, o le a toe foi mai.O le Nostalgia o le a avea ma tulaga tutotonu ao sailia e le au fashionistas le apili le tumau o ata masani o ofu mafanafana ma se mimilo faʻaonapo nei.O nei mea fa'anoanoa o le a fa'aopoopoina se pa'i o le matagofie o le lalolagi tuai i la'ei fa'aonaponei.

E le gata i lea, o lanu mata'utia ma le viia o le a pulea ai le vaaiga o le ofu.Fa'atofa i leo gūgū ma opogi lanu mata'ina.O paolo e pei o le eletise eletise, emerald green, ma le mumu mumu o le a faʻaogaina ai le malosi ma le faʻamoemoe i totonu o laʻei taumalulu.O auala faʻapipiʻi lanu o le a maua ai foʻi le lauiloa, faʻatagaina mo tuʻufaʻatasiga fatufatuga e faia ai se faʻamatalaga.

E taua tele le sao o le afu i le fa'amalamalamaina o faiga o ofu mafanafana mo le 2024. Mai le fa'alelei ma le mafiafia e o'o atu i le ivi ma le lalaga uaea, fa'amoemoe le tele o fa'amatalaga fa'apitoa.O ofu mafanafana faʻapitoa faʻapitoa ma togafitiga o luga, e pei o faʻauʻu faʻauʻu poʻo sequin embellishments, o le a faʻaopoopoina le loloto ma le fiafia vaʻaia i laʻei.

Ma le mea mulimuli, o le a faʻaauau pea le pule sili o ofu mafanafana lapopoa ma faʻafefete.O le fa'amafanafanaga fa'apitoa ma le fa'aogaina o le a tumau pea le manatu taua mo tagata ta'ito'atasi aga'i i luma.Pe fa'apipi'i fa'atasi ma jeans mo se aso fa'atalanoa po'o fa'aofuofu i luga o la'ei mo se tu'ufa'atasiga fa'alelei, o afu la'ititi o le a avea ma fa'ata'ita'iga o sitaili faigofie.

A o latalata mai le tausaga fou, o le lumanaʻi o ofu mafanafana e foliga mai e manuia.O le fa'aauauina, toe fa'afo'i vibes, lanu vi'ia, lanu, ma lapopo'a fetaui e fa'atusaina ai le 2024 afu ofu.Tumau mafanafana, fa'alelei, ma fa'amanino si'osi'omaga fa'atasi ai ma nei atina'e fa'afiafia i le lalolagi o la'ei


Taimi meli: Feb-23-2024