• fu'a 8

Fuafuaga Fa'agaga Fa'atautau Fa'atumauina Sufu'a'e ile Fa'alelei atoatoa

I se vaitau ua suia ai faiga i le saosaoa o le uila, o lo'o tumau pea se lu'itau e tasi mo i latou e fiafia i ofu mafanafana: pe fa'afefea ona tautau e aunoa ma le fa'aleagaina.

Peita'i, ua alia'e mai se fofo fa'atosina, fa'amautinoaina ua mafai nei e i latou e fiafia i lalaga ona fa'atumauina foliga o la'ei e sili ona fiafia i ai e aunoa ma se taumafaiga.Faʻafetai i taumafaiga le faʻavaivai a inisinia ie ma tagata mamanu, ua faʻatupuina se faiga faʻafou tautau e foia ai lenei mataupu masani.

E ala i le tu'ufa'atasia o su'esu'ega ma'oti ma tekonolosi fa'aonaponei, ua maua ai e le au atamamai le ki i le fa'asaoina o le fa'amaoni o afu a'o teuina pe fa'aali.Ole auala fou e aofia ai le fa'aogaina o tautau fa'apitoa e ofoina atu le lagolago sili i ituaiga lalaga eseese.

O nei tautau fa'aalia foliga fou e pei o tau'au fa'ata'ita'i ma fa'aofuofu mālū, e taofia ai le fa'aloaloa ma le fa'avaivai le mana'omia.E le gata i lea, o se elemene taua i le puipuia o foliga o ofu mafanafana o le gaugau sa'o sa'o a'o le'i tautau.E fautuaina e le au atamamai le gaugau lemu o le ofusa i luga o su'iga e aloese ai mai le faʻalavelave le manaʻomia i luga o le ie.

O lenei laasaga e faʻamautinoa ai o le ofu mafanafana e tumau pea lona foliga muamua pe a tautau i luga o tautau faʻapitoa.Faatasi ai ma lenei alualu i luma suatia, e le toe manaʻomia e fashionistas ona popole e uiga i afu sese o loʻo faʻaogaina i totonu o latou laʻei.O le fa'atinoina o nei tala fa'atautau auala e mautinoa lava o le a suia ai le auala tatou te tausia ai o tatou ofu lalaga, e mafai ai ona tatou fiafia i ofu mafanafana ma le matagofie e aunoa ma le faʻafefeina o latou foliga vaaia.

A'o fa'aauau pea ona fa'atupuina le atina'e, e fa'alototeleina le molimauina o le atamai ma le fa'amaoni o tagata tomai fa'apolofesa o lo'o taumafai e fa'aleleia o tatou poto masani i aso uma.Faʻafetai i la latou tautinoga, o le tausia o ofu mafanafana e le o toe mamao ae o se mea moni e mafai ona ausia.


Taimi meli: Apr-19-2024