• banner 8

Forkorte genserermer: Den enkleste metoden

Forkorte genserermer: Den enkleste metoden

Har du en favorittgenser med ermer som er litt for lange?Kanskje du har mottatt en hånd-me-down eller kjøpt en genser på salg bare for å finne ut at ermene er for lange for armene dine.Heldigvis finnes det en enkel og effektiv måte å forkorte genserermene uten å måtte ty til kostbare endringer eller profesjonell skreddersøm.

Trinn 1: Samle materialene dine For å begynne trenger du noen få grunnleggende forsyninger: en symaskin eller nål og tråd, stoffsaks, pinner og et målebånd.I tillegg, hvis genseren har mansjetter, må du kanskje ha matchende eller koordinerende garn for å feste mansjettene igjen.

Trinn 2: Bestem ønsket lengde Ta på genseren og brett ermene under til ønsket lengde.Bruk målebåndet for å sikre at begge ermene er brettet til samme lengde.Merk ønsket lengde med pinner, og fjern deretter genseren forsiktig.

Trinn 3: Klargjør ermene Vend genseren ut og legg den på et flatt underlag.Glatt ut ermene slik at stoffet ligger flatt og det ikke er rynker.Hvis ermene har mansjetter, fjern forsiktig sømmen som fester mansjettene til ermene.

Trinn 4: Klipp av overflødig stoff Bruk stoffsaks og klipp forsiktig langs linjen med pinner for å fjerne overflødig stoff fra ermene.Sørg for å la et lite sømmonn på omtrent 1/2 tomme til 1 tomme, avhengig av dine preferanser og tykkelsen på genserstoffet.

Trinn 5: Hem ermene Brett den rå kanten av ermet under for å lage en ren fald, og fest den på plass.Hvis du bruker en symaskin, sy en rett linje langs kanten av falden for å feste den.Hvis du syr for hånd, bruk en enkel løpesøm eller en baksøm for å feste falden.

Trinn 6: Fest mansjettene igjen (om nødvendig) Hvis genseren din har mansjetter, kan du feste dem igjen ved å bruke en symaskin eller håndsøm.Sørg for at mansjettene har riktig størrelse for å passe komfortabelt rundt håndleddene.

Og der har du det!Med bare noen få enkle trinn kan du enkelt forkorte ermene på genseren og gi den en perfekt passform.Ikke behov for dyre endringer eller profesjonell hjelp – bare litt tid og krefter kan gjøre favorittgenseren din enda mer komfortabel og stilig!


Innleggstid: 14. mars 2024