• hae 8

Pehea e koho ai i ka lole komo pono no ʻoe ma nā ʻanuʻu ʻelima

No ka loaʻa ʻana o kahi kapa komo kūpono iā ʻoe iho, hiki iā ʻoe ke hahai i kēia mau ʻanuʻu ʻelima:

E hoʻoholo i ke ʻano a me ke kumu: ʻO ka mua, e hoʻoholo i ke ʻano a me ke kumu o ka sweater āu e makemake ai.Makemake ʻoe i kahi lole wili maʻamau a i ʻole kahi lele huluhulu maʻamau?E kōkua kēia i ka hōʻemi ʻana i kāu mau koho.

E hoʻoholo i ka nui a me ke kūpono: E ana i nā ana o kou kino, me ka ʻapo o ka umauma, ka laula poʻohiwi, ka lōʻihi lima, a me ka lōʻihi o ke kino.A laila, e nānā i ke alakaʻi nui o ka brand a koho i kahi ʻaʻahu i kūpono i kāu mau ana.E hōʻoia i ke kūpono o ka ʻaʻahu me ka ʻole o ka paʻa a i ʻole ka hemo.

E koho i ka mea kūpono: He mea koʻikoʻi ke ʻano o ka sweater no ka hōʻoluʻolu a me ka mahanahana.ʻO nā mea lole lole maʻamau he hulu hipa, cashmere, pulupulu, olonā, a me nā hui.E koho i kahi mea i kūpono i ke kau a me kāu mau makemake pilikino.

E noʻonoʻo i ka waihoʻoluʻu a me ke ʻano: E koho i kahi kala i kūpono i kou ʻono ponoʻī a hoʻopiha i kou ʻili.Eia kekahi, e noʻonoʻo i nā hiʻohiʻona a i ʻole nā ​​​​mea hoʻolālā o ka sweater e hōʻoia i ke kūlike me kou ʻano holoʻokoʻa.

Ka maikaʻi a me ke kumukūʻai: ʻO ka hope, e noʻonoʻo i ka maikaʻi a me ke kumukūʻai o ka lole.ʻOi aku ka lōʻihi o nā sweaters kiʻekiʻe a hāʻawi i ka insulation maikaʻi aʻe, akā hiki ke kūʻai ʻia ma ke kumukūʻai kiʻekiʻe.E koho e like me kāu kālā a me kāu pono.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu ʻelima, pono ʻoe e ʻimi i kahi ʻaʻahu e kūpono iā ʻoe.E hoʻomanaʻo e hoʻāʻo a nānā pono i nā kikoʻī ma mua o ka hana ʻana i kahi kūʻai e hōʻoia i ka hoʻokō ʻana i kāu mau manaʻo.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2023