• hae 8

Ka mālama ʻana i nā ʻaʻahu i kēlā me kēia lā

Ke hoʻokokoke mai nei ke kau hoʻoilo, lilo nā sweaters i kā mākou mea e hele ai i ka lole no ka mālama ʻana i ka mahana a me ka nani.Eia nō naʻe, he mea nui ka mālama ʻana i nā sweaters e mālama i ko lākou maikaʻi a hoʻolōʻihi i ko lākou ola.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka mālama pono ʻana i nā sweaters i ke ola o kēlā me kēia lā.

1. Holoi: I ka wā e holoi ai i nā sweaters, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hahai ʻana i nā ʻōlelo kuhikuhi i hāʻawi ʻia ma ka lepili mālama.ʻO ka maʻamau, ʻōlelo ʻia ka holoi lima a i ʻole ka hoʻohana ʻana i ka pōʻai palupalu ma kāu mīkini holoi me ka wai anuanu.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe koʻikoʻi a i ʻole bleach no ka mea hiki iā lākou ke hōʻino i ka lole.Akā, e koho i kahi mea holoi maʻemaʻe i hoʻolālā ʻia no ka hulu hipa a i ʻole nā ​​lole maʻalahi.

2. Hoʻomaloʻo: Ma hope o ka holoi ʻana, e pale i ka wīwī ʻana a i ʻole ka wili ʻana i ka ʻaʻahu, no ka mea, hiki i kēia ke hoʻopololei a i ʻole ke ʻano.E ʻomi mālie i ka wai nui a kau i ka ʻaʻahu ma luna o kahi kāwele maʻemaʻe e maloʻo ai.E hōʻalo i ke kau ʻana i nā ʻaʻahu, no ka mea hiki ke alakaʻi i ka hoʻopololei a me ka haʻalulu.Eia kekahi, e mālama iā lākou mai ka lā pololei a i ʻole nā ​​kumu wela e hiki ai ke emi.

3. Ka mālama ʻana: He kuleana koʻikoʻi ka mālama ʻana i ka maikaʻi o ka lole.Ma mua o ka mālama ʻana i nā sweaters, e hōʻoia ua maloʻo loa lākou i mea e pale ai i ka ulu ʻana o ka ʻōpala a i ʻole ka malili.E pelu maikaʻi i nā ʻaʻahu a waiho i loko o kahi ʻeke mālama hanu a i ʻole ka pahu pahu e pale ai iā lākou mai ka lepo a me nā mu.Hiki i ka hoʻohui ʻana i nā ʻāpana kedera a i ʻole nā ​​ʻeke lavender ke kōkua i ka pale ʻana i nā pests a mālama i ka ʻala hou.

4. Pilling: Hoʻoulu pinepine nā sweaters i nā pōpō liʻiliʻi o ka fiber i kapa ʻia nā pila ma muli o ka hakakā.No ka wehe ʻana i nā lāʻau lapaʻau, e pulumi mālie i nā wahi i hoʻopilikia ʻia me kahi lei ʻaʻahu a hoʻohana paha i kahi mea kohu lole.E makaʻala ʻaʻole e hoʻopili i ke kaomi nui, no ka mea hiki ke hōʻino i ka lole.

5. Maintenance: E nānā mau i nā ʻaʻahu no nā wili, nā pihi, a i ʻole nā ​​​​poino liʻiliʻi ʻē aʻe.Hoʻoponopono koke iā lākou i mea e pale ai i ka pōʻino hou aʻe.Eia hou, e noʻonoʻo e hoʻololi i kāu hōʻiliʻili wili e puʻunaue like i ka lole a me ka waimaka.

6. ʻO ka pale ʻana i ka hoʻopili pololei ʻana me nā mea nani a i ʻole nā ​​​​ʻili ʻiliʻili hiki ke kōkua i ka pale ʻana i ka huki ʻana a i ʻole ka huki ʻana i nā kaula palupalu o ka lole.

E hoʻomanaʻo, ʻo ka mālama pono ʻana a me ka mālama ʻana he kī nui ia e hōʻoia ai i kou mau sweaters e noho mālie, ʻoluʻolu, a ma ke ʻano maʻemaʻe.Ma ka hahai ʻana i kēia mau alakaʻi, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i kāu mau sweaters punahele no nā hoʻoilo he nui e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Jan-25-2024